Zekerheid

Mijnbudgetauto.nl ZEKERHEID Garantie dekt bijna alle mechanische en elektronische onderdelen van de motor, de versnellingsbak en de aandrijving.

Voorwaarden:

De garantie is bedoeld om u als klant te beschermen tegen het plotseling en onverwacht falen van een mechanisch of elektronisch onderdeel. Reguliere service onderdelen (zoals vloeistoffen, lampjes, ‑filters, bougies, slijtende remdelen) maar ook rubbers , afdichtingen en stekkerverbindingen vallen niet onder de garantie. Alle onderdelen die onder de garantie vallen staan vermeld in dit garantieoverzicht. Onderdelen en mankementen die niet vermeld staan vallen niet onder de dekking van de Mijnbudgetauto.nl

Uw auto dient volgens de richtlijnen van de fabrikant te worden onderhouden. Ook vragen we u om regelmatig het peil van uw motorolie en van de koelvloeistof te controleren en zo nodig bij te (laten) vullen. Ook dient u de onderhoudsgeschiedenis van uw auto goed te bewaren. Uw garantie is geldig tot een maximum aantal kilometers vanaf het moment dat de garantie (factuurdatum) ingaat. De hoeveelheid kilometers staat vermeld op onze website en vermelding op orderovereenkomst als Mijnbudgetauto.nl zekerheidgarantie volstaat en verwijst automatisch naar de voorwaarden zoals hier vermeld. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat u op een daarvoor bedoelde manier, zuinig en zorgvuldig met uw auto omgaat. Overigens is het zo dat auto’s die als taxi of voor koeriersdiensten ingezet worden, zijn uitgesloten van dekking. Dit geldt ook voor auto’s die verhuurd worden of waarmee geracet wordt of worden ingezet voor terreinrijden. De garantie is geldig in Nederland.

Als een mankement zich voordoet bij een kilometerstand van meer dan 110.000 km, draagt de garantienemer zelf in bij aan de kosten van nieuwe onderdelen. Arbeidskosten worden altijd voor 100% vergoed, bij de door Mijnbudgetauto.nl aangewezen garagebedrijf.

Motor: Cilinderkop, inwendige lagers, oliepomp, oliepompaandrijving, krukas en krukaslagers, stoterwiel, kleppen (m.u.v. roetaanslag), klepveren, klepgeleiders, zuigers, ringen, zuigerpennen, cilinderbussen, cilinderpakkingen, drijfstangen, (drijf) lagers, stroomverdeleras, starterkrans, krans, automatische koppelingsplaat, nokkenas-aandrijfriemen, nokkenas, (nokkenas) lagers, nokvolgers, hydraulische lifters, cilinderkoppakking (koppakking), motorblok, krukaspoelie, turbo/intercooler eenheden, achter hoofdafdichting, tuimelaarset, drukstangen, distributietandwielen, tandriemen, kettingen, riemen, spanners, inlaatspruitstukken, uitlaatspruitstukken.

Turbocompressor: Inwendige fout van af-fabriek gemonteerde turbocompressor en wastegate.

Handgeschakelde transmissie: Tandwielen, assen, synchromesh, naven en ringen, selecteerassen, selecteervorken, verlengas, lagers, aandrijfkettingen plus versnellingshendel.

Automatische transmissie: Koppelomvormers, koppelingen, rembanden, kleppen, kleppenblok, oliepomp, afdichtingen, (elektro) hydraulischeregeleenheid, aandrijfkettingen, tandwielen, olieafdichting ingaande as, koppelingen, servo’s, modulair ventiel, lagers plus versnellingshendel, lagers.

Aandrijving: Kroonwiel en pignon, di­erentiëlen en lagers, lagerschalen, aandrijvende steekas en lagers voor aandrijvende steekas, aandrijfassen, lagers en homokinetische koppelingen, universele koppelingen voor cardanas, naven voor tussenlagers, wiellagers.

Diversen: Koelvloeistoff­en, smeermiddelen, vloeisto­ffen, olie, en andere zaken vallen onder de garantie indien vervanging ervan noodzakelijk is als gevolg van een geldige garantieclaim en het voertuig niet minder dan 1500 km is verwijderd van een reguliere service beurt. Alleen onderdelen die standaard zijn gemonteerd af fabriek vallen onder de dekking van de garantie.

Geldigheid garantie:

  • 3 maanden  tot 5.000 km.

Nadere bepalingen staan in de Algemene Garantievoorwaarden welke verkrijgbaar zijn bij het autobedrijf.

Bekijk de PDF