Onze ondersteuning voor CliniClowns

Bij MIJNbudgetauto.nl geloven we in het belang van bijdragen aan de welzijnszorg, en daarom zijn we met trots donateur van CliniClowns. We begrijpen dat het welzijn van mensen niet alleen afhangt van medische zorg, maar ook van afleiding, plezier en emotionele steun.

Wie zijn CliniClowns?

CliniClowns zijn getalenteerde professionals die de kracht van afleiding, creativiteit en humor benutten om zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie een moment van vreugde te bezorgen. In ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatieklinieken, en vele andere locaties brengen CliniClowns met hun unieke benadering licht in donkere dagen.

 

Onze toewijding

Als donateur van CliniClowns zijn we toegewijd aan het ondersteunen van hun waardevolle missie. Dankzij de genereuze steun van onze klanten kunnen we een bijdrage leveren aan het creëren van onbezorgde momenten voor kinderen en volwassenen die dat het meest nodig hebben.

 

Jouw rol in onze ondersteuning

Door MIJNbudgetauto.nl te kiezen, draag je indirect bij aan het werk van CliniClowns. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het welzijn van degenen die te maken hebben met ziekte, beperkingen of dementie.

Wordt ook een onderdeel van het verschil

Wil je meer weten over hoe je direct kunt bijdragen aan CliniClowns? Bezoek hun website voor meer informatie over donatiemogelijkheden, vrijwilligerswerk en hoe je zelf de kracht van afleiding kunt verspreiden.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze inzet voor een positief verschil in de levens van anderen.