ZEKERHEID PLUS

Voorwaarden:

De garantie is bedoeld om u als klant te beschermen tegen het plotseling en onverwacht falen van een mechanisch of elektronisch onderdeel. Reguliere service onderdelen (zoals vloeistoffen, lampjes, filters, bougies, slijtende remdelen) maar ook rubbers , afdichtingen en stekkerverbindingen vallen niet onder de garantie. Alle onderdelen die onder de garantie vallen staan vermeld in dit garantieoverzicht. Onderdelen en mankementen die niet vermeld staan vallen niet onder de dekking van de Mijnbudgetauto.nl.

 

Uw auto dient volgens de richtlijnen van de fabrikant te worden onderhouden. Ook vragen we u om regelmatig het peil van uw motorolie en van de koelvloeistof te controleren en zo nodig bij te (laten) vullen. Ook dient u de onderhoudsgeschiedenis van uw auto goed te bewaren. Uw garantie is geldig tot een maximum aantal kilometers vanaf het moment dat de garantie (factuurdatum) ingaat. De hoeveelheid kilometers staat vermeld op onze website en vermelding op orderovereenkomst als Mijnbudgetauto.nl 6 maanden volstaat en verwijst automatisch naar de voorwaarden zoals hier vermeld. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat u op een daarvoor bedoelde manier, zuinig en zorgvuldig met uw auto omgaat. Overigens is het zo dat auto’s die als taxi of voor koeriersdiensten ingezet worden, zijn uitgesloten van dekking. Dit geldt ook voor auto’s die verhuurd worden of waarmee geracet wordt of worden ingezet voor terreinrijden. De garantie is geldig in Nederland.

Als een mankement zich voordoet bij een kilometerstand van meer dan 110.000 km, draagt de garantienemer zelf in bij aan de kosten van nieuwe onderdelen. Arbeidskosten worden altijd voor 100% vergoed, bij het door Mijnbudgetauto.nl aangewezen garagebedrijf.

Zie hieronder voor de inbegrepen componenten:

Remsysteem: Hoofdcilinder, remservo, remklauwen, wielremcilinders, ABS-pomp en controle-eenheid, ABS-druk verminderende en regelende kleppen, ABS-sensoren, handremkabels en verbindingen, rempedaalunit.

Koelsysteem: Radiateur, thermostaat, waterpomp, radiateurlamellen, viscokoppelingventilator, behuizing. Motoroliekoeler, temperatuurmeter, elektronische controle-eenheden, controle verbindingen.

Stuurinrichting: Heugel en tandwiel, stuurhuis, stuurstanghuis, stuurkolom, koppelingen, stuurbekrachtigingunit met pomp, drukpijpen, reservoir, spoorstangen en spoorstangeinden.

Brandstofsysteem: Mechanische en elektrische brandstofpompen, luchtstroommeter, regel- en verdeelinrichting van brandstofinspuitsysteem, opwarmregelaar, koudestartinjector, brandstofmeter, tankzendereenheid, diesel inspuitsyteem, -ontsteking en bediening, injectoren (inclusief koelsysteem injector), overtoeren brandstof-afsluitklep, druk regelaar, sensoren, gasklephuis, inspuitpomp, verstuivers, gloeibougies, elektromagnetische uitschakeling, elektronische ontsteking, af-fabriek ecu-ontsteking, af-fabriek bobines.

Turbocompressor: Inwendige fout van af-fabriek gemonteerde turbocompressor en wastegate, turbo/intercooler eenheden, achter hoofdafdichting uitgesloten bij voertuigen met een kilometerstand hoger dan tweehonderdduizend kilometer en/of ouder dan tien jaar.

Elektrische systemen: Inwendige fout van de startmotor, dynamo van de verbrandingsmotor, (volt), regelaar, stroomverdeler, motor van de voorruit wisinstallatie, motor van kachelaanjager, motor van koelventilator, claxon, motoren van elektrische ruitbediening, motoren van voor- en achterruitensproeiers, relais, motor van de achterruit wisinstallatie, elektromagneten en motoren van centrale portiervergrendeling, motoren van elektrische zonnedak bediening, motoren van elektrische buitenspiegels en antenne, motoren van koplampafstelling, cruise-control unit, relais, toerenteller, radiator koelventilator.

Alarmsystemen en startonderbrekers: Alarmsystemen en startonderbrekers vallen onder de garantie indien deze af-fabriek zijn gemonteerd als onderdeel van de standaard specificatie van de auto.

Olie afdichtingen en pakkingen: Olielekkages die tot gevolg hebben dat de motor, het di­erentieel of de versnellingsbak verwijderd moeten worden om tot reparatie te kunnen overgaan, vallen onder de garantie.

Behuizingen: Behuizingen vallen eveneens onder de garantie indien deze beschadigd raken als het gevolg van een mankement aan een garantieonderdeel.

Wielophanging: Schokdempers, bovenste en onderste draagarmen, lagerschalen, veren, kogels, wiellagers, zelfafstellende wielophanging, reservoir, pomp, regelklep.

Airconditioning: Compressorpomp airconditioning, elektronische controleeenheid, magnetische koppeling en kleppen, verdamper, reservoir, ventilatorcontrole en sensoren.

Diversen: Koelvloeistoff­en, smeermiddelen, vloeisto­ffen, olie, en andere zaken vallen onder de garantie indien vervanging ervan noodzakelijk is als gevolg van een geldige garantieclaim en het voertuig niet minder dan 1500 km is verwijderd van een reguliere service beurt. Alleen onderdelen die standaard zijn gemonteerd af fabriek vallen onder de dekking van de garantie.

Geldigheid garantie:

  • 6 maanden  tot 10.000 km.

Nadere bepalingen staan in de Algemene Garantievoorwaarden welke verkrijgbaar zijn bij mijnbudgetauto.nl

Bekijk de PDF

onze gegevens